in Eski Blog Yazılarım

Ekmek Parasıı, Plesk Export

Geçenlerde lazım oldu yazdım burdanda yayınlayım hostingiclerin işine yarasın :) Pleskin 7.0 üstü versiyonları için domain bilgisini (ftp şifresi, domain şifresi, veritabanı ve mail şifreleri gösteren bir tool)

Plesk Domain İnfo

Ve mesleki hayatım en tırmalama anlarından bir kare :) -Destek verdiğim firmanın bilgi işelm odası diye gösterilen bir yeri bende görünce inanamadım ama ne yapalım ekmek parası :D

Gördüğünüz üzere bilgi işlem odası son teknoloji ile donatılmış full klima özellikli ve transparan güç kalkanı ile güvenliği sağlanmış bir oda. Aşağıda ortada gördüğünüz vantilatöre benzeyen şey İyon dalgaları yayarak soğutan makinaya external takılan bir soğutucu elektriksiz çalışması en büyük özelliği.
Ortada gördüğünüz ATX benzeri kasa ise Süper Sonic foton CPU su olan bir X.PC. Üzerinde RouterOs bulunduğu için radyasyon yayıyor. Bu makinaya bağlı olan vir VoIPv6 ve altındada 24lük Fiber nanotik swich . Kablolar fiberoptik teknolojisini kullanan kendiliğinden hareketedebilen kablolar uzaktan kumandalı da buluu tuut özelliğde mevcut.

Orda gördüğünüz insana benzeyense şey ise yeni nesil androidlerden. OZİ dSmart 1500 kendisi çok yeteneklidir.

Yorum Bırak

Comment