in Eski Blog Yazılarım

Kişisel, İş, Güç, Ivır Zırvır…

Yavaş yavaş eski tempomu yakalıyorum ARGE çalışmalarıma başladım :) konsantre sorunum azda olsa ortadan kalkıyor iyileşme var yani…

Netsis ile ilgili bir projeye başladım. Netsise entegre bir kaç modül ve finans programı hazırlıyorum. C# 2.0 ve SQL2000 kullanıyorum eski database’i upgrade edebilrisem SQL 2005 kullanıcam.

12Voip diye bir şey var. www.12voip.com VoIP kullanarak 54 ülkedeki ev telefonlarını ücretsiz olarak arayıp haftada 300 dakika her arama başına 5 dakia ,Sınırsız görüşme yapabilmek için 10eur ödüyorsunuz. Özellikle yurtdışını arayanların çok işine yarayabilecek bir servis.Geçen balıkesiri aradım 5 dakika konuştum sonlandı ondan sonra bi daha aradım yinr 5 dakika konuşabildim güzel kesiyo adamı.

Netsisle ilgili projemde de işime yarayacağını düşündüğüm güzel bir forum : http://www.netsisnedir.com/forum/

Bu arada Deniz senin cnobin API’sini hazırlıyom yavaş yavaş :)

Birde www.hayatimdegisti.com diye bir site manitam aracılığı ile keşfettim.mp3 dosyalarının içine beynin algılayabileceği telkinler koymuşlar bu telkinleri kulağımız duyamıyormuş ama beyin algılayabiliyomuş böylelikle telkinler bilinç altımıza yerleşip düşüncelerimizi şekillendirip, yaşantımızı şekillendiriyormuş. Örneğin sigarayı bırakmak istiyorsunuz hemen sigarayı bırakma mp3 dosyasını çekiyorsunuz biraz dinledikten sonra sigarayı bırakıyorsunuz :) Bende hemen Zinde Uyanma mp3 ‘ünü çektim dinliyom bakalım.

Mp3’lere http://www.ritmotrance.com/2007/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Ha birde DivX web Player çıkarmış üstünede http://stage6.divx.com/ sitesini açmış. Sunucunun hızına hayran oldum hiç kısmıyorlar download çekerken hızı 2300Kb gördüm. Çok kaliteli videolar var. StarCraft II trailerini mutlaka seyredin. Ama önce 3MB’lık Eklentiyi kurmanı gerekiyor.

Yorum Bırak

Comment