in Eski Blog Yazılarım

Teskereci Olduk.

Bir çok uğraştan sonra sonda çarşıya çıkabildim. Sakin sakin e-postalarımı okurken sitem aklıma geldi ve hemen bişiler yazayım dedim. Bu arada F klayeye nekadar alıştığımı farkettim ki Q klavyede yazmak ızdırap geliyor artık.

Şafak 75 böyle giderse Mayısın 12sinde askerliğim bitiyor ve gerçek hayata dönüyorum. Şimdiden iş başvrularına başladım bakalım bir kaç büyük firmaya CV gönderdim cevap bekliyorum bakalım ne olacak.

Askerlik bu aralar hiç olmadığı kadar zevkli.Hatta Arkadaki otobüs terminalinden her akşam bizim torunların (7/1) bağarışlarını duyarak mutlu uyuyoruz. hehe. Dede olduk :P Eskiden "En Büyük Asker Bizim Asker" diye bağarırdı millet Artık "Bu Asker Gidecek, Şehit Dönecek" diye bağırıyorlar gerçekten etkileyici. Böyle askere gidersek kimse bu ülkeye bir şey yapamaz.

Burdaki projelerimide sonlandırma aşamasındayım bir Personel Program bir Sicil Programı birde AS-400 sistemini kullanan Client-Server yazılımını hayata geçirdim ce kullanılmakta tabi askeriyeye yaptığım için programları burda veremiyorum yoksa burdan yayınlardım. Bu programlar askerliğimin boşa geçmediğini bana gösterip kaybettiğim zamana üzüntümü biraz hafifletiyor.

Yorum Bırak

Comment