in Eski Blog Yazılarım

Sonunda Çarşıdayım

Evet millet. sınunda tüm engellemelere rağmen çarşıya çıkabildim. :)

İzinden geldiğimden beri çarşıya çıkamıyorum. Neden? Çünki bölük komutanı ne zaman beni görse çarşımı kitliyor ceza nöbeti yazdırıyo böle şeyler :) ne olcak bilmiyom. En sonunda yazıcıyı tehdit ettim. Rütbeki nöbtlerinde cumartesileri bölük komutanını yazarım diye. o da benim çarşıyı halletti. Askeriyede herşey böyle yürüyor hele hele tam teskereci olduğun zaman artık sende alışıyorsun eskiden adamın işini hallettiğim zaman karşılık beklemezdım ama şimdi açık açık söylüyorum :) ortamın gereği böyle.

Bu aralar bayağı rahatız geç kalkıyoruz istediğimiz zaman yemek yiyip istediğimiz zaman yatıyoruz Fifa 2007 turnuvaları düzenliyoruz CS ve RedAlert oynuyoruz yani daha sonraları sivilde de arayacağım bir rahatlık söz konusu haa iyimi böle bilmiyom :))

Kurmay başkanı Body salonunu askere yasakladı en çok üzüldüğüm şeyde bu oldu.. Artık body yapamıyorum moralim bozuk o yüzden :) Bi tane MP4 player aldım. Akşamları yatmadan önce filim seyrediyorum. E-book felan yükledim ordan kitap okuyorum müzik felan bayaa mobil multimedia takılıyorum yani zaman geçiyor iyi oluyo.

Bu aralar habire halı saha maçı yapıyoruz.Öğrentim futboll oynamayı :) ama yinede Baketboll gibisi yok.

İş aramaya başladım malum 2 ay sonra sivil olucam bakalım neresi kısmet olucak. Bu arada da Burdaki projelerimi hızlandıdım gitmeden çok güzel bir Bilgi Sistemi bırakıcam şubeye artık bi 5 sene kullanırlar :) onun için bmutluyum boşu boşuna askerlik yapmadım aha bunu yaptım hala kullanıyolar diyebilecem. En nihayetinde hemeh hemen istediğim gibi bir askerlik yaptım denebilir iş açısınsan.

Birde acayip bir özlem artışı oldu Aileyi çok özledim 1-2 gün görüşemediğim zaman kötü oluyorum aynı iey Cimcimem içinde geçerli tabiki. Hepsini çok seviyorum.

Yorum Bırak

Comment