in Eski Blog Yazılarım

Kışlaya Dönüş.

Sonunda iznim bitti. 5 saat sonra otobüsüm bursaya yola çıkmış olacak saat 06:00 da da teslim olurum. Eşyalarımı dolaba yerleştirip kamuflajlarımı üstüme çeker görev yerime giderim ve akşam oluncada şafak -1 muhabbeti yaparız.

Güzel bir proje aldım bakalım onu kasıcam askerliğim bitinceye kadar oyalanabileceğim bişi zor bişi kodlamaya başlıcam Pazartesi bakalım. Umarım kışlada herhangi bir şey değişmemiştir.

İzin güzel geçti bayramda bütün akrabaları gördüm.Gezdik eylendik pek bir şey değişmemiş hemen hemen aynı. Yeni publar açılmış güzel o kadar :D ama asker ortamından uzaklaşmak değişiklik oldu tabi güzel.Burdayken kışlayı özlemedim değil öyle alışmışımki zaman zaman özlediğim oldu ilginç garip sivil yaşam daha zor askerliğe göre :) çok koşuşturma var 4 ay daha rahat edeceğim için kendimi şanslı saymaya başladım bile :D hehehe.

Askerlik bitince ne olacam telaşı başladı şimdiden.Programlamada ilerlemek istiyorum Dikey Geçiş sınavı var Bilgisayar Öğretmenliği 190 SAY puan istiyolar ona girmeyi düşünüyom ama 3 sene sürecek okul bu arada hem iş hem okul vs.vs. nasıl olucak karar veremedim. Düşünüyorum hala. Zaten kazancağımda belli değil.Kendim bişiler yapmak istiyom bi şahıs şirketi bi yazılım firması FreeLance olayı her boş programcının en son çaresi :) bakalım yapıcaz kendi çapımızda bişiler.

Şimdi gidip çantamı topliim sakal traşı oliim yolculuğa hazırlık…

Yorum Bırak

Comment