in Eski Blog Yazılarım

Mikrotik Master Distributor’ü : kablosuzmarket.com

Mikrotik ürünlerine kolayca erişebileceğiniz yeni bir mağaza açılmış kablosuzmarket.com Mikrotik’in Master Distribütörü olduğu için her türlü Mikrotik ürününü daha ucuza ve kolayca bulabileceğiniz bu mağazanın tanıtım yazısını paylaşmak isyiyorum.

Kablosuzmarket.com Mikrotik markasının Türkiye Master Distribütörüdür. Çok uygun fiyatlara mikrotik wireless ekipmanlar satışı yapılmaktadır. Ayrıca çoklu alımlarda fiyat kademeli olarak düşmektedir.

Diğer ürünlere göre daha profesyonel ,daha kolay ve daha az maliyetli kablolu – kablosuz internet sistemleri oluşturmak için kullanılan mikrotik ürünlerini ve ayrıca luxul , cyberbajt gibi markaların tüm ürünlerini kablosuzmarket.com sitesinde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Satışa sunulmuş olan Hazır set ekipmanlar yanında eğer isterseniz "Hazır Set Sihirbazı" ile kendi isteğinize göre set oluşturabilirsiniz. Ayrıca mikrotik kullanımına dair sorularınız için sıkça sorulan sorular sayfasını inceleyebilirsiniz.

Türkiye’nin her noktasına hizmet veren kablosuzmarket.com , kalitesini ISO 9001 ve 27001 belgelerini almaya hak kazanarak ispatlamış olup sorunsuz ve hızlı hizmet vermektedir. Aldığınız ürünlerde istediğiniz kargo seçeneğini seçebilir , ayrıca sipariş durumunu siteden izleyebilirsiniz.

kablosuzmarket.com

 

Yorum Bırak

Comment