in Eski Blog Yazılarım

Uzun bi ara ve yine…

Merhaba Millet,Aile,Akrabalar,Arkadaşlar,Sevgilim.
Gördüğünüz gibi moralim gayet iyi Eylül 1 de memleket iznine çıkmıştım. Yeni geldim geçekten çok iyi geldi giderken sanki askerliği bitirmişim gibi oldu gelirkende akere yeni başlamışım gibi oldu bi kaç gün bocaladım ama yine görevimin başına döndüm.

İzin gayet güzeldi foçaya gittik gezdik eylendik içki kumar bildiğiniz gibi işte. Manitayla hep gün batımını seyrettik. Karşıyaka festivali vardı konserlere gittik Tavla turnuvasına gitdik Sevgili manitam benim Karşıyaka bayanlar birincisi oldu ve Kupa aldı biz Arif amcaya yenilip bi Tişörtle turnuvaya veda ettik.Manita kupa almakla kalmadı Posta gazetesinin Ege ekinde 1. Sayfada yer aldı :) "Üniversiteli sevgi herkesi mars etti" inşallah izmir 1.si de olur. (K)

Evde herşey yine aynı pek bi değişen bişi yok.Sevindim değişmemesi iyi benim ufak kardeş Eirenis Levantinus yılanı almış daha yavru çok tatlı inşallah bi yerine kaçmaz onu besliyo.Ben gelinceye kadar yaşarsa bi 50 cm olur herhalde. Yılanın fotoları aşağıda. İsmini bilmiyom yılanın :)


Resimlerde de görüldüğü gibi kendini kobra sanıyor heheu :P

Bu arada Personel Bilgi Sistemi projesini bitirdim VB6 ile yazdım geçekten çok güzel oldu. Takdir verdiler bi tane.Kullanıyo şube heheh bu arada VB6 yı güzel kullanmaya başladım bişi oluyo hemen çakıyom programı C# ile yazayım dedim ama gerekli ortamı bulamadım VS.NET bulmak yüklemek yükletmek zor denetleniyo felan ama VB çok pratik kur yap geç .NET biraz daha ağır kaçıyo askeriyeye bu arada burda bir yazılımcı için çok potansiyel var neredeyse herşey kağıt üzerinde yapılıyor bilgisayara aktarılsa çok kolaylaşıcak şubeler askerden dönüşte bi teklif sunmayı düşünüyorum TSK ya :D kısmet :P euheue.

İzindeyken bir kaç güzel iş teklifi aldım bu arada bakalım değerlendirebilirsem uluslararası çalışan bi firmada işe başlayabilirim :)
Şafak azalıyor yavaş yavaş Çömezim geliyor 86/3 ler :) bu ayı saymazsam 8 ay kaldı.Geçiyor günler yakında fotoğrafları koyucam bakalım :) kolay gelsin…

Yorum Bırak

Comment