in Eski Blog Yazılarım

Askerlik güzelleşiyor.

Selam Millet,
Ne zamandan beri yazamıyorum anca fırsatım oldu iş güç yoğun biraz :)
Burdaki hayatım herzamanki gibi rutin bi şekilde devam ediyor ama arada bir değişiklikler ve komiklikler olduğuda yok değil.Cep telefonum yoktu sağ olsun manitacık gönderdi eski telefonunu bana kargo ile aldım.Hatta telefonu aldıktan sonra nizamiye girişinde arama sırasında telefonu yakalattım. Ama üstün çakallık yeteneği sayesinde herhangi bir tutanak yada ceza almadan telefonu tekrar nöbetçi subaydan geri aldım nasıl aldığım bana kasın :) Anlatsam inanmazsınız :) artık arkadaşlar arayabilir Telsim hattım takılı bilginiz olsun :)

Onun dışında param bitti :) ama allahtan maaşımı aldım 12.50 YTL ve çarşıya çıktım taklıyorum şimdi güzel güzel :) Gevrek aldım pardon Simit :) takılmaca.İnternette baktım ADSL hattımı iptal edebileceğim hiç bir sayfa yok telekom’un sitesi hala çok ilkel :)

Bu aralar bilgisayarın başından hiç kalkmıyorum.Lojistik şubeye bir kaç program yaptım çok işlerine yarayınca geliştirdik ve güzel bir şeyler ortaya çıkınca diğer şuıbelerde işlerini kolaylaştıran programlar yaptırmaya geldi :) şube müdürleri habire çekip projeler veriyolar. En son Personel Şubeye Personel Bilgi Sistemi projesi aldım 2 haftadan beri onu yaptıyoum VB6 ile yapıyorum bide Access 2003 kullanıyorum. C.NET ile yapıcaktımda VS.NET bulması biraz zor bursada pek yer bilmiyorum.Çekmesi ve buraya aktarmasıda çok zor askeriye olduğu için böle idare ediyoruz.Anlayacağınız burdada paso program yazmaya başladım. Zevkli ama şikayetim yok :) Projeleri bitirip işe yaradığını gördüğünüz zaman. Zamanınızı boşa gitmediğini görüp bi boka yaradığınızı anlıyorsunuz askerde bu çok moral verici bir şey bi işe yaradığını anladığında moralin çok üst seviyede oluyor güzel bişi yani :)

15 Temmuz Cumartesi günü Şehit cenazesi vardı duymuşsunuzdur mayın patlaması sonucu 86/1 5 kişi şehit oldu bizim devreden şehit olan ilk erler.Bende cenazede araç muhafızı olarak görevliydim.İlk defa şehit cenazesi gördüöm gerçekten çok etkileyivicydi bide ulu camiinin o büyüleyici atmosferinde gerçekleşti.Bizede asayiş görevi verildi. Eylendim baya kimlik kontrolü bile yaptık geyiğine :) en sonda tören geçişinin yapılacağı asfalttaki kalabalığı dağıttım elimde Mp-5 vardı gören kaçıyo tabi :) Hatta 2 tane turist bayan karşıdan karşıya geçemedi trafiği durdurup onları geçirdim çok minnetat kaldılar (Manita kıskanma sakin görev:) böle görevler çok eylenceli bütün siviller dediğini yapıyo :) hehhehe.

Flaşdisk bulmam lazım şöle ucuz birisi flashDisk satıyosa sölesin alayım ya program kodlarının bir bölümü aklımda değil unutuyorum Print fornksiyonları var projede bir sürü internette her zaman bulunmuyor elimin altında lazım oluyor neyse bakarım gittigidiyordan.

İnanılmaz bi Klavye uyum problemim oluştu haftanın 5 günü F klavys ile çalışıyorum Haftanın 2 günüde Q ile çalışıyorum birini klavye geçişleri sırasında acayip bişiler oluyor tuşlar öyle karışıyoki 5 dakika kendime gelemiyom :) Komik.

Yorum Bırak

Comment