in Eski Blog Yazılarım

Peder’in Yorumu

Alıntı
__________

baban, 29.06.2006 13:37:59 tarihinde yazmış…

oglum askerlik kadar güzel bişi varmı ekmek elden su şehir suyu bol içtima gıgır şamata alacak verecek derdi yok sadece nasıl vakit geçecek derdi oda nasıl olsa geçiyo.Biz izmirde 40 derece sıcakla ve geçim derdiyle savaşıyoruz.Bursa havası iyi yeşillik,birliginiz güzel herşeyiniz var daha ne istiyon,millet doguda geve gündüz pusularda yatıyo,yatın kalkın şükredin mesleginiz sayesinde rahat askerlik yapıyonuz.hepimizden selamlar……..

Babamın yorumunu okuduktan sonra askerliği sevmeye başladım çünki gerçekten çok basit ve strssiz bir yaşantısı oluyor insanın herkes senin yerine herşeyi düşünüyor sorumlulukların sivildekilerle kıyaslanamayacak kadar basit.Tabi bu benim için geçerli Doğuda ki arkadaşlar için şartlar daha ağır.Şans işte.

Bu aralar otomatiğe bağladım çok güzel ve seri gidiyo 1986/2 tertiplerde geldi artık üst devreler bizle uraşmaz :) her gün mıntıkaya kaldırmaya çalışıyolar bi türlü kaldıramıyorlar :) Bölükte karşıyakalılara bi sempati başladı :) herkes karşıyakayı görmek istiyo :P neden bilmiyom :D

Yavaş yavaş işimi kolaylaştıracak programları ve makroları yazdım işlerim çok hafifledi :) komutanlar yatıyon diye kızıp duruyo bende göze batmasın diye bişiler yaparmış gibi yapıom Excel ve Access için çok güzel VBA makrolar yazdım FlashDiskim yok onundan buraya aktarıp paylaşamıyom.

Bu arada 78 kiloydum 70 kilo oldum 8 kilo verdim buraya geleli ama hemen kötüye yormayın göbeğim gitti :) güzel oldu hergün Güçlendirme salonunda çalışıyom 60 kg. BemchPress basıyom artık :) 10 ay sonra ne olcak bakalım :)

Yorum Bırak

Comment