in Eski Blog Yazılarım

+300

Selam millet,
Ben hala askerdeyim bakıyom hala 320 lerde şafak yavaş yavaş baymaya başladı bu askerlik :) kısır döngü gibi hargün üynı..
Bu pazar çarşı vardı değişiklik olsun diye havuza gittik ama yasak olduğu için tırsıyoz rütbeli yakalarsa diye korka korka gittik neyse önce almıyolardı sap geldik diye ama gişedeki bayan izmir’e gelmiş ordan yakaladık muhabbeti içeri aldı (Manitacık yanlış anlama 45 yaşında vardı bayan) sonra öyle bi takıldıkki güzel moral oldu. ama çok sitresliydik suya atlarken bile hazırola geçiyoz :P hhehe nese güzeldide çok para harcadım :) sölesem annem döver beni :)

Bunların dışında 1986 ya 2 tertip erler geldi yani alt devremiz :) buda bi ilerleme sayılır.Birde her programcı asker gibi şafak programı yazıyorum console Application çalışacak henüz bi IDE yükleme fırsatım olmadı bilgisayara otomatik şafak kağıdı ismine özel çıkartıyo :) yakında kodları veririm :) hehe komik oldu.
İzne gidip gelen arkadaşlar var hepsi izne gitmeyin diyor bende izne gitmemeyi düşünüyom ama manita baklar annem özler bilmiyom kararveremedim tam…

Yorum Bırak

Comment