in Eski Blog Yazılarım

Nihayet Kendime Geldim.

Uzun bi aradan sonra yazma hewesi geldi.Nihayet acemiliği bitirdik gerçi 45 gün daha orda kalmam gerekiyodu ama Bilgisayar Programısı olarak sanatkar Er seçtiler erkenden kaçtım.
Çok güzel bir deneyimdi.Bir sürü şey öğrendim bir sürü adamla tanıştım dayak yedim süründüm ıslandım :D silahım oldu bir sürü mermi yaktım yemin ettim geldim.

Komando alaylarının eğitimleri çok zor. Çok yoruluyorsunuz sabah eğitimler oluyor swaş sanatı ile ilgili çok güzel bilgiler weriyorlar öğleden sonra ağır bir spor 5km koşu çaprazda,şınaw,mekik,barfinks,petlatlonlar oluyor çeşitli engeller war. İrlanda masası,İtalyan çukuru,Allaha Uzanan merdiweni :) bunlar zewkli.Eğer acemiliğini Manisa Kırkağaç’a düşerse kendinizi en zoruna hazırlayın :) Çok değerli ülkesini sewen subaylar tanıdım gerçekten kendimi şanslı hissediyom.

Askere gidecek olanlar çewresindeki anlatılanlara hiç bakmasın. Herkesin yaptığı askerlik başkadır.Kimisi salaktır habire karawanaya alırlar bok gibi askerlik yaptım der kimisi akıllıdır koğuş temizlemeye gider bütün gün yatıyoduk der :) onun için dinlemeyin etraftakileri gidince sen kendi kıçını kurtarırsın zaten.

Sıkıldım daha sonra yazarım… :)

Yorum Bırak

Comment