in Eski Blog Yazılarım

B-Learning, PostgreSQL,NBA Slam Dunk

Selam,
Ne zamandan beri yoktum piyasada askerlik hazırlıkları gezmeler felan derken anca oturdum pc başına iyide oldu bilgisayardan soğumuştum şimdi özlediğimi hissediyom :) Neyse bir iki bişi yazmak istiyom ilgimi çekti.

B-Learning (Blended-Learning | Karisik-Öğretim ) olayına çok sardım ha Türkiyede de Netron’un sağladığı bir hizmetle bu yöntemle Yüksek Lisans diplomasına sahip olabilirsiniz.
Şöyle ki,
Bizim burdan Netron Institute of Technology ve University of Portsmouth arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde Türkiye’de İngiltere’den Yüksek Lisans diplomasına sahip olabilmektesiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın askerden sonra burdan yüksek lisans diplomamı almayı düşünüyorum.

Üye olduğum PostgreSQL haber listesinden gelen bi mail dikkatimi çekti. İTU’den bir arkadaş PostgreSQL ile Programlama kitabı hazırlamış geçi bazı yerlerinde programler var ama zamanla giderilir GNU Lisansı altında olduğu için kitaba katkı sağlamak isteyenler http://www.students.itu.edu.tr/~yazicivo/doc/postgresql-ile-programlama.html adresinden bigi alabilirler.

Bu arada NBA All-Star Slam Dunk bitti az önce son yılların en çekişmeli yarışmasıydı.Robinson kazandı ama igodula arbi orjinal smaçvurdu zaten 1 sayı farkla kazandı robinson :). Ama o finaldeki 2. smacı vursaydı (Panyalı Bacakara Değirmen) adam nba tarihine geçerdi ..

Yorum Bırak

Comment