in Eski Blog Yazılarım

Yeni hayat, Yeni projeler

Yaklaşık 3 seneden beri çalıştığımı ve güzel günlerimin geçtiği Vargonen‘den ayrıldım! Ayrılmamın sebebi kendi girişimimi hayata geçirmem ve hosting sektörüne yönelik çalışmalarımı hızlandırmak istememden kaynaklanıyor.
Bundan sonraki zamanımı ve mesaimi hosting sektörüne yönelik yeni ürünler geliştirmekte harcayacağım ve ilk projemde "MaestroPanel" olacak.

MaestroPanel bir web hosting kontrol panel yazılımı. Hoster’lara yönelik olarak geliştirdiğim bu panel ile sektörün çözülememiş bazı problemlerine çözüm üretmeye çalışacağım. Ufak çapta testlerimiz ve local denemelerimiz oluyor yakın bir zamanda da pilot firmalarla real-world senaryolar üzerinde denemelerimize başlayacağız. Eğer sizde bu panel ile ilgileniyorsanız site‘de ki mail listimize katılabilir, güncellemeleri takip edebilirsiniz.

Son olarak bu proje için hosting sektöründe deneyimli, .Net Framework ve OOP’ye hakim, C# kullanabilen yazılım uzmanı veya uzmanlarına ihtiyaç olacak. Projede yer almak isteyenler ping@maestropanel.com adresi ile iletişime geçebilirler.

Proje için beni yüreklendiren ve destekleyen herkese teşekkürler.

Yorum Bırak

Comment

Webmentions

  • Arkamıza Dönüp Baktığımızda » Oğuzhan Blog

    […] zamandan tam 1.5 yıl önceydi Yeni Hayat, Yeni Projeler diye bir başlık atmıştım, işten çıktığımı her zaman istediğim hosting sektörüne […]